۵ ماده غذایی که مصرف منظم آنها به افزایش هوش کمک می‌کند ویزیت‌های نجومی روانشناسان | از ۳۵۰ هزارتومان تا ۲ میلیون تومان! کلاس‌های دانشگاه‌ها تعطیل شدند (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره + جدول بدون تفریح، «زن» افسرده و «خانواده» مختل می‌شود اهمیت خوردن صبحانه برای دانش‌آموزان | کودکان به چه ویتامینی نیاز دارند؟ آیا راهی برای افزایش قد کودکان و نوجوانان وجود دارد؟ درد در سنین رشد را جدی بگیرید آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟ آیا مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی در اردیبهشت پرداخت می‌شود؟ افزایش حقوق بازنشستگان منتظر تایید هیات دولت است جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط و توضیحات بانک رفاه کارگران (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط کشور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده درد کمک می‌کند خواص بی‌نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟ ارائه خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد توسط خادمیاران رضوی آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد | درمان «ارس» با خرد جمعی پیگیری می‌شود
سرخط خبرها

جذب بدون محدودیت نخبگان به عنوان عضو هیات‌علمی دانشگاه‌ها

  • کد خبر: ۲۰۹۴۵۲
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۷
جذب بدون محدودیت نخبگان به عنوان عضو هیات‌علمی دانشگاه‌ها
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: محدودیتی برای جذب نخبگان به عنوان عضو هیات علمی یا یاوران علمی نداریم و هر تعدادی که سازمان اداری استخدامی مجوز دهد، آماده جذب هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی زلفی‌گل در اختتامیه اولین دوره آموزشی جذب و استخدام نخبگان اظهار داشت: آمادگی در وزارت علوم وجود دارد تا به ازای هر فرد بازنشسته، دو جوان نخبه را وارد نظام اداری آموزش عالی کند و اگر سازمان‌های اداری استخدامی و برنامه و بودجه همکاری کنند، محدودیتی نداریم.

وزیر علوم تاکید کرد: ورود نخبگان به نظام اداری و آموزشی دانشگاه‌ها می‌تواند سرآغاز تحول و پیشرفت در این بخش باشد؛ زیرا اگر نخبگان در موقعیت و جایگاه درست باشند کارآمد و موثر هستند.

زلفی گل افزود: از نخبگان عزیزی که در این دوره جذب دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی شدند انتظار داریم اشکالات محیط کاری را پیدا کرده و به انجام خدمات اداری برای مردم تسهیل کنند، به نحوی که رضایت از نظام اداری افزایش پیدا کند.

وی به نخبگان حاضر در نشست توصیه کرد: مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی را کسب و به دانش و استعداد خود اضافه کنند تا به شناخت سریع محیط بتوانند از همه افراد برای پیشبرد اهداف دستگاه اجرایی استفاده کنند. نخبگان هیچ سقف و محدویتی برای اهداف خود قائل نباشند و اهداف بلند شغلی و علمی برای خود تعریف کنند. توصیه به ازدواج و تشکیل خانواده از دیگر توصیه وزیر علوم به نخبگان شرکت کننده در این دوره آموزشی بود.

انتظار معاون سازمان استخدامی از نخبگان

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی نیز در این نشست خطاب به شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی گفت: محیط شغلی ویژگی‌هایی دارد که با محیط آموزشی متفاوت است و افراد تازه استخدام باید در مقابل مشکلات تاب‌آوری داشته و برای حل مسائل راهکار ارائه کنند.

حسین عرب اسدی، تاکید کرد: انتظار می‌رود نخبگان نسبت به سایر افراد شغلی در مدت زمان خیلی کم کارآمدی خود را نشان دهند و منشا تحول در محیط شغلی باشند.

وی تاکید کرد: انتظار ما این است نخبگان منتظر پشتیبانی ویژه نسبت به دیگران برای حل مشکلات اداری خود نباشند بلکه با ارائه پیشنهادات سازنده باری از دوش نظام اداری کشور بردارند.

۴۵ نفر از نخبگان جذب شده در دوره اخیر دانش آموخته دکترا هستند

مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم نیز در این جلسه گفت: جذب و استخدام نخبگان در نظام اداری، با هدف استفاده از ظرفیت نخبگان برای حل مسائل جامعه و همچنین به منظور اشتغال نخبگان و جلوگیری از خروج آنان از کشور طرح‌ریزی شده است.

محمد افکانه افزود: اولین دوره جامع آموزش جذب و استخدام نخبگان در آموزش عالی با همکاری مرکز آموزش‌های حرفه‌ای دانشگاه تهران و بنیاد ملی نخبگان از ۲۳ دیماه تا ۱۰ بهمن ماه به میزبانی دانشگاه شاهد برگزار شد که در این دوره ۶۴ نفر در در مرحله اول در حوزه آموزش عالی جذب شدند که ۴۵ نفر دارای مدرک تحصیلی دکترا، ۱۷ نفر کارشناسی ارشد و ۲ نفر کارشناسی هستند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد پس از طی دوران گزینش و ... از ابتدای سال ۱۴۰۳ در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مشغول به خدمت خواهند شد.

تشکیل هسته‌های حل مساله در دستگاه‌های اجرایی

مدیرکل دفتر پایش و شبکه سازی سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در این نشست گفت: انتظار می‌رود چالش‌های مهم دستگاه‌های اجرایی با تشکیل هسته‌های حل مسئله توسط نخبگان معرفی شده از سوی بنیاد ملی نخبگان برطرف شود.

محمد حسین جهانگیری افزود: پیش بینی شده است در استان‌ها نیز هیات‌‎های اندیشه‌ورز نخبگان تشکیل شود و مسائل مهم هر استان را حل کند و در این مسیر از امکانات و ظرفیت‌های همه سازمان‌ها و ادارات داخل استانی استفاده شود. در این خصوص جلسه‌ای در وزارت کشور تشکیل و روند کار بررسی شد.

وی گفت: در مصوبه اخیر جذب نخبگان به موضوع نگهداشت نخبگان اشاره شده است و سازمان اداری و استخدامی تا پایان اشتغال نخبگان در کنار آنان خواهند بود.

جهانگیری اعلام کرد: در ۱۰ سال گذشته حدود ۷۰۰ نخبه از سوی بنیاد ملی نخبگان برای اشتغال در دستگاه‌های اجرایی معرفی شده بود، ولی در سال ۱۴۰۱ فرصت خوبی ایجاد شد و توانستیم یکهزار نخبه را به دستگاه‌های اجرایی کشور معرفی کنیم تا اثرگذاری این مراکز با تکیه بر نخبگان چند برابر شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->